POVEĆANJE I OBLIKOVANJE USANA

Povećanje usana

Spada u najteže zahvate estetske medicine, stoga smo jako ponosni na naš dosadašnji rad i prirodan izgled usana naših pacijenata.

Usne s godinama postaju sve tanje, gube masnoću i kolagen. Počinju padati, na gornjoj usni dolazi do stvaranja tzv. pušačkih bora, a česta je pojava i razlivanje karmina. Takođe nam dolaze i pacijenti koji žele povećati prirodno tanke usne.

Male ili tanke usne kao i bore oko njih, mogu dovesti do neatraktivnog izgleda lica.Nesrazmeran odnos između donje i gornje usne takođe je indikacija za popunjavanje filerima i popravljanje simetrije usana.

Uvećanje usana preporučujemo u cilju zadovoljavanja estetskih kriterijima i standarda pacijenata, čiji sistem prioriteta podrazumeva pune usne jasnih lepih kontura. Tako možemo:

- Istaknuti ivicu usana

- Postići simetriju usana kod osoba sa asimetričnim usnama

- Povećati volumen tankih usana

- Podmladiti usne
shaping lips

Povećanje usana hijaluronom

Hijaluronska kiselina dodavanjem volumena i vezivanjem vode, omogućava korekciju oblika i bolju hidrataciju usana što daje lep oblik i mladalačku svežinu usnama. Efekat je izvanredan i prirodan. Korišćenje ovog filera omogućava nam da bez perioda oporavka, ili bilo kakvih neželjenih dejstava, dobijemo osvežavanje i popunjavanje usana. Jednostavnost, bezbednost i komfor procedure čini je veoma popularnom za sve uzraste.

Hijaluronom ispunjenje, uvećanje usana deluje prirodno, rumeno i jedro. Osim za povećanje volumena, moguće je diskretnim dodavanjem hijalurona i podmladiti usne, takođe i korigovati sitne bore oko usana.

Sa godinama normalno je da se volumen usana smanjuje usled procesa starenja, pri čemu se javljaju bore na usnama, u takvom slučaju pravi izbor za one koji žele da imaju glatke, meke i pune usne jeste uvećanje.

Hijaluronski fileri se ubrizgavaju direktno u usne. Maksimalni konfor pacijenta postiže se primenom se lokalne anestezije. Tretman traje oko 15 minuta. Konačan oblik uvećanih usana vidi se odmah nakon tretmana, zadovoljstvo pacijenta je očigledno.