Jalubotox

Jalubotox - magična formula u borbi protiv bora

Italijanski profesor i estetski hirurg Luca Piovano otkio je novi pristup smanjenju i uklanjanju bora na licu i vratu, koristeći kombinaciju hijaluronske kiseline (hyaluronic acid) i botulinum toxin – Jalubotox.

Godinama je botulinum toxin bio kamen temeljac estetske medicine, dok je hijaluronska kiselina važila za drugi široko upotrebljiv instrument u estetskoj medicini, zahvaljujući svojim karakteristikama savršenog filera i hidratantnom dejstvu.

Italijanski prfesor Piovano počeo je da eksperimentiše sa mešavinom botulinum toxin i neumrežene hijaluronske kiseline (hyalu-botox). Ova kombinacija omogućava smanjenje finih bora na licu i vratu, zahvaljujući delovanju botulinum toxin na mišićnu komponentu i hijaluronske kiseline na hidrataciju dermisa.

Injekcije ove kombinacije garantuju pacijentima ispravljanje tankih bora i poboljšanje teksture kože: smanjena vidljivost pora i povećani sjaj i glatkoća kože, kaže profesor Piovano. Delovanje jalubotox-a je takođe dobro za masne tipove kože, jer reguliše lučenje lojnih žlezda.

Prednosti Jalubotox tretmana:

1. Jednostavna i sigurna procedura;

2. Bez perioda oporavka;

3. Razultati su vidljivi odmah.

jalubotox jalubotox2