Dermalni fileri

Dermalni fileri

Kako starimo postajemo sve iskusniji i samopouzdaniji, no pritom možemo izgubiti samo jednu stvar: mladolik izgled naše kože. Tada ono što vidite spolja ne odgovara poletnoj osobi kakvom se osećate iznutra. Juvederm je lepeza dermalnih filera za lice koji nežno ublažavaju znakove starenja ili suptilno poboljšavaju ono što Vam je priroda dala. Juvederm lepeza ima formulacije za svako područje lica i može optimalno naglasiti vaše najbolje crte lica i pružiti Vam prirodan izgled.

Juvederm je proizveo Allergan, kompanija koja brine o zdravlju i koja je među prvima počela razvoj estetsko – medicinskih tretmana još pre više od 35 godina. Njihova lepeza Juvederm dermalnih filera proizvedena je korišćenjem napredne tehnologije. Ti tretmani imaju dobar sigurnosni profil i pružaju prirodan izgled i dugotrajne rezultate. Allergan je također proizveo i poznati Botox Cosmetic, u Europi poznat i kao Vistabel.Juvederm su blagi, obnavljajući ubrizgavajući dermalni fileri koji se mogu koristiti za razne potrebe, no posebno za ispunjavanje linija i nabora. Takođe se može rabiti za obnovu punoće obraza i područja brade, kao za poboljšanje izgleda usana

Tretmani pomlađivanja lica Juvederm dermalnim filerima su brzi, jednostavni, prijatni i nehirurški. Tretmanom se obnavljaju i poboljšavaju karakteristike lice na način da se bezbolne injekcije postave na strateška mesta ispod kože. Juvederm daje licu punoću i oblikuje ga, a da pritom zadržava prirodan, simetričan i uravnotežen izgled.

Jedinstveni sastav Juvederm dermalnih filera uključuje hijaluronsku kiselinu, prirodni šećer koji se nalazi u ljudskom telu. U kombinaciji s vodom, u vašoj koži, trenutno izglađuje linije i bore, poboljšava izgled usana te obnavlja izgubljeni oblik obraza i vilice. Takođe, fileri za lice s hijaluronskom kiselinom mogu prirodno stimulirati stvaranje kolagena u koži.

Juvederm dermalni filer sastoji se od hijaluronske kiseline koja se prirodno nalazi u telu te zadržava vodu pod kožom kako bi izgladila linije, vratila izgubljenu punoću i održavala kožu hidratiziranom. Poput sudjera, primarna joj je funkcija da veže i apsorbuje vodu, što daje punoću licu. Naime, hijaluronska kiselina može apsorbovati vodu u 1.000 puta većem obumu od vlastitog te tako deluje kao odličan „sundjer“ ispod Vaše kože. Hijaluronska kiselina može se smatrati unutarašnjim hidrantom tela.

Kako koža stari i što je izloženija štetnim uticajima iz okoline, kao i ultraljubičastim zracima, tako i ćelije gube sposobnost stvaranja hijaluronske kiseline.Zbog toga koža počinje gubiti punoću, što često dovodi do stvaranja bora i nabora na licu.

Juvederm dermalnim filerima se pomlađivanje lica postiže nadomešćivanjem hijaluronske kiseline koja nestane kroz vreme, izglađivanjem linija, obnovom izgubljene punoće lica te održavanjem kože hidriranom. Najbolje od svega, rezultati su vidljivi odmah, izgled prirodan može trajati do 18 mjeseci, bez potrebnog vremena oporavka.

Kako se koriste dermalni fileri?

Pomlađivanje kože Juvederm dermalnim filerima je brzo i jednostavno. Ovim postupkom odmah ćete izgledati i osećati se osveženo. Tretman izvodi lekar tako što injekcijom ubrizga filer na strateška mesta kako bi poboljšao individualni izgled lica.

Vaše lice će dobiti na punoći i obliku, a pritom će zadržati prirodan, simetričan i uravnotežen izgled. Bilo da ste zainteresirani za poboljšanje izgleda lica ili pak osvježavanje i pomlađivanje izgleda, Juvederm fileri se mogu koristiti za:

Ublažavanje linija osmeha

Obnavljanje izgubljene punoće u obrazima

Naglašavanje usana

Oblikovanje linije vilice

Tretman je prijatan zahvajujući patentiranom sastavu Juvederma XC (extra comfort) koji uključuje lidokain – lokalni anestetik. Nakon tretmana smanjiće se naglašenost linija vašeg lica, usne će vam biti punije i oblikovanije, a obrazi puniji. Izgledćete prirodno osveženi tako da će svi primetiti, no nitko neće znati kako!

Osveženje i pomlađivanje

Juvederm dermalni fileri se ubrizgavaju ispod bora i brazdi kako bi ispunio ili popunilo ulegnuće. Linije koje su najpogodnije za tretman Juvedermom su tzv. statičke linije koje su vidljive kad se lice ne miče (poput linija osmeha). Najčešće se tretiraju područja linija osmeha ili nazolabijalne brazde, linija usta ili marionetske linije, pušačkih linija ili vertikalne usne linije te obraza i brade.

Poboljšanje

Injekcije Juvederma se mogu koristiti i kao fileri za lice kojima se poboljšavaju određene karakteristike vašeg lica poput usana i obraza. Neprimetnim i strateškim ubrizgavanjem, Juvederm hijaluronski fileri oblikuju usne i obraze te istovremeno održavaju Vaš izgled prirodnim, simetričnim i uravnoteženim.