Revolucinarani fileri Ellanse stimulišu stvaranje kolagena

ELLANSE, inovativni dermalni fileri, koji ne samo da popunjavaju bore i vraćaju izgibljeni volumen, već snažno stimulišu i sintezu prirodnog kolagena, od sada u Laser centru dr Sofija Malbaša.

Ellanse koriguje srednje duboke i duboke bore i brazde, nadoknađuje duboki volumen obraza, slepoočnica, brade i popunjava podočnjake. Ellanse se može koristiti gotovo svuda gde se mogu koristiti i hijaluronski fileri izuzev za popunjavanje usana.

Ovaj kolagen stimulator je idealno rešenje za: 

- popunjavanje nazolabijalnih bora

- povećanje jagodica

- korekciju podočnjaka

- podmlađivanje šaka

Ellanse se sastoji iz dve omponente: polikaprolaktona (polycaprolactone) i karboksimetil-celuloze (carboxymethylcellulose). Njihova kombinacija omogućava trenutni efekat filera, kakav se postiže hijaluronskim filerima, ali i efekat dugotrajne stimulacije stvaranja kolagena. 

Sam tretman traje od 15 do 30 min, nema perioda oporavka, a rezultati su vidljivi odmah.

Postoje četiri vrste Ellanse proizvoda: S, M, L i E. Rezultati traju od 1 do 4 godine, u zavisnosti od toga koji Ellanse filer odaberete: S (1 godina), M (2 godine), L (3 godine), E (4 godine).  Sve vreme trajanja filera stvara se sopstveni novi kolagen.

Ellanse fileri proizvod su engleske kompanije Sinclair Pharma, farmaceutske kompanije osnovane 1971. godine, koja nudi nove pristupe estetskoj dermatologiji, uključujući podizanje kože, stimulaciju kolagena i tretmane dermalnim filerima nove generacije.

O svim dodatnim pitanjima i detaljima možete se informisati u našem Laser centru, gde uvek možete zakazati besplatne konsultacije i uraditi ovu vrstu tretmana.