Derma Peel ultrazvučna špatula

Derma Peel ultrazvučna špatula ima dve funkcije:

PILING – Jake ultrazvučne vibracuje vrha špatule na 30KHz uklanjaju mrtve ćelije kože, sebum, kao i nečistoće od kozmetike ili šminke iz pora. Mlađa koža koja ostaje ispod uklonjenog sloja je spremna za prihvat korisnih kozmetičkih materija iz daljeg tretmana. Ultrazvučni piling je odlična priprema i za tretman Genosys rolerom ili pen.
JONTOFOREZA  – je metoda koja koristi blagu električnu energiju i preko negativno naelektrisanih jona pomaže bolju penetraciju korisnih molekula iz kozmetičkih preparata dublje u kožu. Ova funkcija se koristi ka završna nakon nanošenja seruma.

Tretman
Svrha tretmana je delovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti izumrle ćelije sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore. Istovremeno se pospešuje ćelijska obnova i metabolizam kože, podstiče bolja apsorpcija hranljivih materija i snabdevanje kože kiseonikom .
Derma Peel kombinuje pet različitih piling tehnika u samo 1 tretmanu :

  • mehanički sa dijamanatnim granulama
  • ultrazvučni
  • hemijski piling sa kiselinama
  • enzimski
  • biološku inhibiciju

Kombinacijom ovih pet tehnika moguće je dobiti brze i trajne rezultate što Derma Peel čini zaista jedinstvenim, te ga pozicionira u sami vrh kozmetičkog dostignuća.

Zahvaljujući intenzivnoj eksfolijacije koža se brzo pročišćava i normalizuje, stanjuje se grubi rožnati sloj, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regeneriše. Rezultat je čista i sjajna koža, glatkog reljefa bez crvenila i iritacija.