Stigao je Juvederm Volux!

Poznati svetski brend Allergan lansirao je nove filere specijalno namenjene definiciji brade i vilice Juvederm Volux, čije fantastične rezultati traju do 18, odnosno 24 meseca.

Juvederm Volux predstavlja najnoviju inovaciju u Allerganovoj širokoj paleti Juvederm filera za lice. Juvederm Volux sadrži hijaluronsku kiselinu i koristi jedinstvenu patentiranu VICROSS tehnologiju. Proizvod je posebno formulisan za obnavljanje i stvaranje volumena u predelu brade i vilice do 18-24 meseca.  

Kako postajemo stariji, naše lice se menja, pa tako se uočavaju promene i u predelu brade i vilice.  Mnogi počinju da gubiti definiciju oko brade, vrata i vilice, što često menja sam oblik lica. 

Allerganova istraživanja pokazuju da 51% ljudi želi da promeni oblik donjeg lica. Istraživanja, takođe, pokazuju da žene uglavnom biraju kao idealan oblik donjeg dela lica simetričan, „ovalni“ oblik, sa dobrom proporcijom, koja pruža definisanu liniju vilice sa jasnom definicijom između područja vrata i brade.

Do sada su neinvazivne mogućnosti lečenja donjeg lica bile ograničene. Juvederm Volux je savršeno rešenje za pacijente koji ne žele da pribegavaju operaciji, jer omogućava obnovljanje zapremine tako da linija vilice bude tanka i definisanija.  

Juvederm Volux nije jedini novitet u našem Laser centru. Najnovija generacija hijaluronskih filera Cytosial, poznate francuske kompanije Bioxis, dolazi u Srbiju, a Laser centar dr Sofija Malbaša će biti među prvim esetskim centrima u Srbiji koji će izvoditi ove tretmane.

O svim dodatnim pitanjima i detaljima možete se informisati u našem Laser centru, gde uvek možete zakazati besplatne konsultacije i uraditi ovu vrstu tretmana.