Trening kurs estetskih korekcija lica i tela 3D mezonitima

Trening estetskih korekcija lica i tela mezonitima JAPAN BIO PRODUCT V LINE održan je juče u hotelu „Zlatnik“ u Beogradu.

Šestočasovni edukativni program, koji je obuhvatao teoretski i praktični deo, održale su dr Sofija Malbaša i prof. dr Marija Macura.Tretman mezonitima je metoda koja koristi posebno dizajnirana razgradiva vlakna za podizanje, pomlađivanje i zatezanje kože lica i tela. Efikasna je za smanjenje bora na čelu, između obrva, uglova usana, oko očiju, nazolabijalnih i nausnica, kao i za oblikovanje donje vilicu i zatezanje podbratka.

Ova metoda je odlična alternativa osobama koje ne žele face liftin, botoks i filere.
- Mezoniti kompanije JBP najbolje su i bez konkurencije na tržištu. Podmlađivanje i regenaracija kože nitima brza je i kratka procedura, najmanje invazivna, i daje izuzetne rezultate. Niti su najbolje rešenje za pacijente koji žele harmonizaciju lica, da zadrže prirodan izgled, bez promene fizionomije lica. Idealni kandidati za tretman nitima su osobe od 30 do 60 godina, koje imaju tanku kožu, usko lice, bez teških masnih naslaga, objasnila je dr Malbaša. Nakon teretskog dela obuke, dr Sofija Malbaša je radom na pacijentima domonstrirala primenu
JBP mezoniti i njihove efekte.

Praktični deo obuhvatao je dva segmenta:

1) Način aplikacije niti MONO TYPE u cilju regeneracije kože:
- lica
- vrata
- dekoltea.


2) Način aplikacije niti PREMIUM BI-DIREKTIONAL COG i GENESIS 3D na modelima
u regijama:
- podočnjaka
- nadočnjaka
- donje trećine lica
- nadlaktica.