MEZOTERAPIJA LICA, TELA, KOSE

Nakon praznika, Vašoj koži će dobro doći pravilna nega. Danas Vas podsećamo na sve blagodeti mezoterapija.

MEZOTERAPIJA LICA

Proces starenja se znatno usporava, a glavno dejstvo mezoterapije na kožu lica je povećanje aktivnosti fibroblasta, a samim tim i povećanje produkcije kolagena i elastina, što koži daje blistav i zdrav izgled.
Efekti su vidljivi odmah nakon tretmana:

– koža je sveža,
– hidrirana,
– blistava i sjajna.
Da biste dobili prave efekte podmlađivanja potrebno je uraditi seriju tretmana u zavisnosti od mezo-koktela.
Uglavnom se radi 3-4 tretmana na 10-15 dana, a nakon toga tretmani se rade jednom mesečno ili jednom u dva meseca.
Kombinujući mezoterapiju sa drugim anti-aging procedurama efekat podmlađivanja je fascinantan.

MEZOTERAPIJA TELA

Mezoterapija veoma uspešno rešava problem celulita, strija, opuštene kože… Celulit je danas veliki problem mnogih žena. Za njegov razvoj su odgovorni mnogi faktori, između ostalog genetika, nezdrava ishrana, estrogen, nedovoljno unošenje vode, nedovoljna fizička aktivnost, pušenje, alkohol… Mezoterapijom ubrzavamo cirkulaciju, metabolizam ćelija, oštećujemo zid ćelijske membrane masne ćelije i jačamo limfnu drenažu.
U tretmanima protiv celulita koriste se mezoterapijski kokteli koji stimulišu mikrocirkulaciju, dovode do detoksikacije, smanjenja celulita, koža postaje glatka, zategnuta, vizuelni efekat ”pomorandžine kore” se gubi. U zavisnosti od stepena celulita potrebno je 5-12 tretmana. Tretmani se rade jednom nedeljno i uz savet i korekciju ishrane rezultati su odlični!

MEZOTERAPIJA KOSE

Mezo kose predstavlja terapijsku metodu ubrizgavanja mezoterapijskih koktela koji će vratiti vitalnost i zdravlje kosi. Tretmani se izvode vrhunskim mezoterapijskim koktelima koji sadrže lekovite supstance, vitamine, cink, antioksidanse… koji jačaju koren dlake, stimulišu obnavljanje dlake, poboljšavaju cirkulaciju, hidriraju vlasište, regulišu seboreju, usporavaju i zaustavljaju opadanje.
Mezoterapija kose se radi jednom nedeljno i potrebno je 10 tretmana. Kasnije je moguće raditi jednom mesečno tretmane održavanja, a efekti su brzi i veoma dobri
Kontra indkacije za primenu mezoterapije su: trudnoća, hipersenzitivnost na sastojke koktela, auto imune bolesti.