DECEMBAR JE MESEC DARIVANJA

Ako niste zadovoljni učinkom koji dobijate brijanjem ili bilo kojim drugim načinom kojim ste do sada uklanjali neželjene dlačice, lasersko uklanjanje bi moglo biti pravo rešenje za Vas.

Lasersko uklanjanje dlaka ima svoje vrline, ali i mane, ali je bitno da pre postupka budete dovoljno informisani, kao i da Vaš odabir podrazumeva kvalitetan laser, kao i nadzor lekara i stručnjaka u ovoj sveri.

Na tržištu ima mnogo lasera i aparata za trajnu epilaciju, a vi se sigurno pitate zašto odabrati baš ovaj laser. Odgovor na to pitanje je jednostavan. Naš laser se prodaje samo medicinskim klinikama, jači je od drugih, manje boli i, ono najvažnije, najefikasniji je. Potrebna su samo 3-4 tretmana za odlične rezultate. S drugim laserima i IPL uređajima potrebno je 6-18 tretmana, ponekad i više.

Diodni Lumenis Light Sheer laser je najbolji način uklanjanja neželjenih dlačica za sve tipove i boje kože. Jedinstven dizajn i optimalna talasna dužina od 810 nm obećavaju efikasan, siguran i trajan rezultat.
Koristeći najnoviju tehnologiju uklanjanja dlaka Diodnim Lumenis Light Sheer laserom mogu se tretirati veća područja kože, bez ograničenja vezanih za stare tehnologije.
Optimalna talasna dužina sigurna je i efikasna za pacijente svetle i tamne boje kože. Istovremeno hlađenje tokom tretmana povećava udobnost i smanjuje reakciju kože koja se često vidi u tretmanima s drugim laserima.

Svaki tretman u našem Laser Centru budnim okom prati lekarsko stručno osoblje, na čelu sa dr Sofijom Malbašom.

Za Vas, tokom ovog meseca, pripremili smo i lep poklon u vidu besplatnog tretiranja jedne regije.


Decembar je mesec darivanja.

Dobrodošli!