Tretmani idealni za jesen

Tamne fleke, suva i umorna koža, najčešće su posledice koje sunce ostavlja na koži lica i tela. S početkom jeseni, vašoj koži je potrebana posebna nega, kako bi se ona regenerisala, podmladila i vratila svoju svežinu i sjaj.

Nakon dugotrajnog letnjeg izlaganja sunčevim zracima, koža je isušena, umorna, izboranija, često sa pigmentacionim promena. One su najjčešće na licu ili rukama, a javljaju se usled prekomerne proizvodnje melanina, tamnog pigmenta kože. Ove promene je najbolje odmah tretirati, jer se najlakše i najuspešnije izbeljuju sveže pigmentacione promene.

Hemijski piling je idealan tretman za jesen i oporavak kože nakon isrcrpljujućeg leta. Hemijski piling PRX T-33 je bezbedan, bezbolan, bez perioda oporavka, bez neželjenih dejstava, odnosno alergijskih reakcija, iritacija i opekotina, a rezultati su vidljivi odmah.

Zahvaljujući svojim aktivnim sastojcima, ovaj fantastični tretman usporava procesa starenja kože, poboljšava hidrataciju i popravlja tonus kože, otklanja nepravilnosti i rešava problem melazmi, proširenih pora i mitisera, i drastično poboljšava opšte stanja vaše kože.

Uklanjanjem starih mrtvih i nefunkcionalnih ćelija sa površine lica, koža postaje zdravija i lakše diše.Koža postaje svežija, svetlija i glatkija, bore pliće, a fleke od sunca nestaju ili postaju manje izraženi.

Nakon letovanja, tretman hidratacije takođe potreban svim tipovima kože, ne samo suvoj. Najbolje je da svoju kožu osvežite adekvatinim mezoterapijskim koktelima. Mezoterapija će podmladiti vašu kožu, nahranite je, i vratite joj hidriranost i sjaj.

U pitanju je potpuno bezbolna i bezbedna metoda, koja daje odlične rezultate već nakon prvog tretmana. Podstiče produkciju kolagena i elastina, stimuliše regeneraciju kože, popravlja njen tonus i smanjuje sitne bore. Mezoterapijom se dobija intenzivna hidratacija kože, a proces starenja se značajno usporava. 

Brinite o svojoj koži, obezbedite joj dovoljno hranjivih sastojaka i hidratacije, i pripremite je za hladnije dane koji dolaze.

O svim dodatnim pitanjima i detaljima možete se informisati u našem Laser centru, gde uvek možete zakazati i besplatne konsultacije.