Dermapen – revolucija u regeneraciji kože

Dermapen  je revolucionarni uređaj sa mikroiglicama koji ima za cilj da učvrsti, podmladi i zategne kožu. Ova antiage metoda, kojom se stimuliše stvaranje kolagena i omogućava bolja apsorpcija aktivnih supstanci, svrstana je među najbolje antiage tretmane današnjice zbog svojih sjajnih rezultata.

Šta je dermapen?

Dermapen aparat se sastoji od većeg broja iglica koje istovremeno stimulisu regeneraciju tkiva i ubacuju aktivne supstance. Kokteli koji se ubacuju su različiti i zavise od toga šta želimo da postignemo u toku tretmana. Prednost ovog aparata je ta što su njegove iglice i do pet puta tanje i 100 puta gušće od drugih sličnih aparata.

Osnovna prednost dermanepna u odnosu na klasičnu mezoterapiju i dermaroler je ta što se u jednom tretmanu mogu tretirati različite vrste problema i stanja kože, jer ima podesive iglice. Dermapen kao rezultat daje neuporedivo bolju indukciju kolagena u odnosu na druge injekcione metode. U toku izvođenja samog tretmana aparatom koji pravi do 1300 mikrouboda u sekundi, stimuliše se proizvodnju kolagena i elastina. Dermapen podstiče urođenu sposobnost kože da se samostalno regeneriše kao odgovor na mikrotraume.

U zavisnosti od dužine iglice, dermapen može postići mnoštvo rezultata. Od površinske hidratacije, poboljšanja apsorpcije kozmetićkih preparata, do tretiranja ožiljaka, strija, hiperpigmentacija, bora i opuštene kože.

Problemi koji se tretiraju Dermapen metodom:

  • bore – površinske i duboke
  • pobljšanje tonusa
  • ožiljci
  • hiperpigmentacija
  • celulit
  • strije
  • zatezanje i podmlađivanje kože

Prvi efekti se vide veoma brzo nakon tretmana, a kako vreme prolazi efekti su sve bolji. Kod površnijih tretmana kao što su hidratacija, uklanjanje fleka, apsorpcija kozmetičkih preparata, rezultati su vidljivi već nakon tretmana ili nakon sedam dana. Kod tretiranja ožiljaka dubokih bora i drugih oštećenja kože, efekti su vidljivi odmah, ali pravi i trajan efekat je moguć tek nakon dva  meseca, kad se stvori novi kolagen. Tretman se ponavlja na mesec dana i preporučena serija je od tri do pet tretmana.

O svim dodatnim pitanjima i detaljima možete se informisati u našem Laser centru, gde uvek možete uraditi ovu vrstu tretmana.