SVE PREDNOSTI LASERSKE EPILACIJE: UKLONITE NEŽELJENE DLAČICE TRAJNO!

Neželjene dlačice na licu i telu su problem koji može biti frustrirajući i za žene i za muškarce. Sa dolaskom lepog i toplog vremena, oslobadjamo se viška odeće i naša koža dolazi do izražaja.
Da bi ste izbegli problem koje dlačice stvaraju i da bi baša koža zablistala besprekorno i u punom sjaju, laserska epilacija je savršeno i trajno rešenje!
Na tržištu ima mnogo lasera i aparata za trajnu epilaciju, ali ono što vam Lacer Centar i dr Sofija Malbaša preporučuju je Diodni Lumenis Light Sheer laser.
Ono što izdava ovaj laser od drugih je da se prodaje samo medicinskim klinikama, da je jači od drugih, a da pritom tretman manje boli i ono najvažnije – najefikasniji je! Dok je uz druge lasere i IPL uređaje za postizanje željenog efekta potrebno od 6 do18 tretmana, uz Diodni Lumenis Light Sheer laser potrebna su samo 3-4 tretmana za odlične rezultate.
Diodni Lumenis LightSheer Desire laser, prvak tehnologije 21. veka, omogućava podjednako uspešne i sugurne tretmani za muškarce i žene svih tipova kože. Ovim laserom se mogu ukloniti dlake sa svih područja kože, uključujući lice, grudi, leđa, ruke i noge. Takođe se mogu tretirati i osetljiva područja kao što su obrazi, područje oko bradavica dojki i bikini zona.
Broj tretmana zavisi od područja tela koje se tretira, debljine dlake i ciklusa dlake.
Laserski zrak deluje na dlaku u aktivnoj fazi rasta. Budući da sve dlake nisu istovremeno u aktivnoj fazi, nego je prolaze u različitom vremenskom periodu, potrebno je nekoliko tretmana kako bi rezultat bio zadovoljavajući.
Tretman nije bolan, pacijenti kažu da se uglavnom oseti kao bockanje i štipanje. Neposredno nakon tretmana može se pojaviti kratkotrajno crvenilo i blagi otok, koji nestaju nakon nekoliko sati.
O svim dodatnim pitanjima i detaljima se možeteinformisati u našem Laser centru, gde uvek možete i uraditi epilaciju Diodnim Lumenis Light Sheer laserom.
Vaš Laser Centar