ODMORI SE BLIŽE KRAJU, ALI SU I VAŠE BORE, NEKAKO, IZRAŽENIJE I VIDLJIVIJE? JAVILE SU SE NA MESTIMA GDE IH NISTE RANIJE UOČAVALI?

Sunce je izvor sve energije, a to ima mnoge prednosti, od održavanja fotosintetskog života do omogućavanja proizvodnje vitamina D kod ljudi. Međutim, kao i kod većine bioloških procesa, postoji ravnoteža; izlaganje suncu je dobro, ali postoji granica, a previše izlaganja suncu može biti štetno, posebno za kožu .

Većina slučajeva prevremenog starenje je uzrokovana izlaganjem suncu. Znaci uključuju pege, staračke pege (poznate i kao “jetrene fleke”), paučinaste vene na licu, grubu i tvrdu kožu, sitne bore koje nestaju kada se razvuče koža, mutan ten, opuštenu kožu i aktinične keratoze, sve to vodi poreklo od izlaganja suncu.

No, svetla strana ove naše teme je da postoje načini da svojoj koži vratite sjaj i vitalnost, a bore- ako ne poptpuno, onda, bar, svedete na minimum.
Očekujemo Vas u našem Laser Centru, na konsultativnom razgovoru i pregledu. Svako rešenje problema je moguće uz dobru dijagnostiku.