DA LI STE SPREMNI ZA LETO?

Lepota je reč snažnija od bilo kojeg prideva. Zbog nje žene padaju u očaj. Ona ih tera da drže stroge dijete i podvrgavaju se plastičnoj hirurgiji. Međutim, zar ta reč ne podrazumeva nešto više? Zar nije u pitanju “ono nešto” što se ne može da svede samo na naš spoljašnji izgled? Šta je to što ženu čini lepom?

Ne kaže se bez razloga da je lepota u oku posmatrača. Ljudi koji na prvi pogled izgledaju lepo mogu da nam postanu vrlo ružni kada ih malo bolje upoznamo, dok neke osobe za koje bismo rekli da su prosečnog izgleda, nama su najlepši na svetu. To je dokaz da lepota nije samo fasada i da je u pitanju nešto što ne može da se svede na genetiku. Način na koji žena hoda, priča, drži do sebe, način na koji zrači iznutra, ona iskra koju poseduje. To je lepota žene. Takve žene muškarci možda ne primećuju na prvi pogled, ali im se polako “uvlače pod kožu” svakim pogledom i razgovorom.

No, žene su uvek srećnije ukoliko, na neki način, “ukrale” koju godinu mladosti, sačuvale vitalnost kože, plenile jedrinom.

Sa punim pravom! Zato, na vreme treba voditi računa o svakom novom znaku starenja.
Prepustite tu brigu nama! Vama ostavljamo da plenite svojom harizmom i osećajem da ste zadovoljne sobom.

Dr Sofija Malbasa-Ogrizovic & Laser Centar