USNE – LÈVRES SENSUELLES

Usne male ili tanke, sa borama ili asimetrične mogu dovesti do neatraktivnog izgleda lica.
Nesrazmeran odnos između donje i gornje usne, takođe, je indikacija za popunjavanje filerima i korigovanje simetrije usana.

Uvećanje usana preporučujemo u cilju zadovoljavanja estetskih kriterijima i standarda pacijenata, čiji sistem prioriteta podrazumeva pune usne jasnih lepih kontura.

Tako možemo:
- Istaći ivicu usana
- Postići simetriju usana kod osoba sa asimetričnim usnama
- Povećati volumen tankih usana
- Podmladiti usne

Hijaluronska kiselina je dobar izbor za povećanje usana jer to je stvar koja se prirodno nalazi u telu. Prednost korištenja HA (hijaluronske kiseline) je u tome što privlači puno više vode od svoje težine što rezultira izgledom koji želite postići. Važno je odabrati proverenu kompaniju (Restylane) kako bi se postigao najprirodniji mogući izgled. Ovi fileri su laki za upotrebu u smislu glatkoće i doslednosti i daju odlične rezultate u pogledu regeneracije u povećanja volumena usana.


Hijaluronska kiselina dodavanjem volumena i vezivanjem vode, omogućava korekciju oblika i bolju hidrataciju usana, što daje lep oblik i mladalačku svežinu usnama. Osim za povećanje volumena, moguće je diskretnim dodavanjem hijalurona i podmladiti usne, takođe i korigovati sitne bore oko usana.


Sa godinama normalno je da se volumen usana smanjuje usled procesa starenja, pri čemu se javljaju bore na usnama, u takvom slučaju pravi izbor za one koji žele da imaju glatke, meke i pune usne, jeste uvećanje.

Zakažite svoj termin za konsultacije. Rado ćemo odgovoriti na sva Vaša pitanja.
dr Sofija Malbaša