Ultrazvučna špatula

DERMAPEEL – Bežična ultrazvučna špatula za piling i bolju penetraciju aktivnih materija jontoforezom.

ultrazvucna spatula

DERMAPEEL Ultrazvučna špatula ima dve funkcije:

 

PILING – Jake ultrazvučne vibracuje vrha špatule na 30KHz uklanjaju mrtve ćelije kože, sebum, kao i nečistoće od kozmetike ili šminke iz pora.
Mlađa koža koja ostaje ispod uklonjenog sloja je spremna za prihvat korisnih kozmetičkih materija iz daljeg tretmana. Ultrazvučni piling je odlična priprema i za tretman Genosys rolerom ili pen.

JONTOFOREZA – je metoda koja koristi blagu električnu energiju i preko negativno naelektrisanih jona pomaže bolju penetraciju korisnih molekula iz kozmetičkih
preparata dublje u kožu. Ova funkcija se koristi ka završna nakon nanošenja seruma.

 

Tretman

Svrha tretmana je delovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti izumrle ćelije sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore.

Istovremeno se pospešuje ćelijska obnova i metabolizam kože, podstiče bolja apsorpcija hranljivih materija i snabdevanje kože kiseonikom .

Derma peel kombinuje pet različitih piling tehnika u samo 1 tretmanu :

  1. mehanički sa dijamanatnim granulama
  2. ultrazvučni
  3. hemijski piling sa kiselinama
  4. enzimski
  5. biološku inhibiciju

Kombinacijom ovih pet tehnika moguće je dobiti brze i trajne rezultate što Derma Peel čini zaista jedinstvenim, te ga pozicionira u sami vrh kozmetičkog dostignuća.

Zahvaljujući intenzivnoj eksfolijacije koža se brzo pročišćava i normalizuje, stanjuje se grubi rožnati sloj, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regeneriše. Rezultat je čista i sjajna koža, glatkog reljefa bez crvenila i iritacija.