Nefertiti Neck lift -zatezanje kože oko brade i vrata

Aplikacijom botoksa i dermalnih filera možemo zategnuti i popuniti opuštenu kožu koja licu daje tzv. izgled hrčka. Ovo je jedan od glavnih faktora zbog kojih ljudi izgledaju starije nego što zapravo jesu. Ovim zahvatom, koji zovemo Nefertiti neck lift, vrlo uspešno zatežemo kožu i dobijamo utisak kao da je urađen nehirurški face lifting.

Šta je Nefertiti Neck lift?

Dobro definisana brada sa dugim vratom je bio znak lepote od vremena Egipćana. Ovaj novi postupak stvara dobro toniran, gladak vrat i liniju podignutog podbradka, koji je dobio naziv po kraljici Nefertiti, čijoj elegantnoj strukturi kostiju svet nastavlja da se divi i u modernim vremenima.

Nefertiti Neck Lift je novi postupak koji redefiniše elegantne linije brade i vrata za mladalački, čvršći i oblikovan izgled bez operacije. Ovaj postupak je nova tehnika koja poboljšava definiciju linije brade i rebalansa mišića u osnovi vrata i podbradka. Krajnji rezultat je čvršća koža i manje bora.

Kako se Nefertiti Neck lift radi?

Injekcijom botoxa ispod brade, u tanki mišić koji se zove Platysma, mišić „uspavamo“, tako da mišići na gornjem delu lica dobijaju veću snagu i nehirurški rade “lifting” lica.
Ovaj tretman traje svega 2-3 minuta, a neželjenih efekata nema.

Šta će Nefertiti Neck lift učinim za vas?

Koža oko brade se opusti zbog atrofije prirodnih masnih jastučića, što je normalan proces starenja. Kako ti masni jastučići nestaju, koža se prazni poput izduvanog balona, i gravitacijom se spušta, gubi elastičnost i počinje visiti. Injektiranjem hijaluronskih dermalnih filera kao što je Restylane Perlane, mi taj balon ponovno „napumpamo“, a pomoću botoksa podižemo kožu oko brade i vracamo to područje lica u prvobitno stanje. Kod pacijenata s neproporcijalnom malom bradom injektiranjem dermalnog filera vrlo delotvorno možemo povećati taj deo lica.

Kako znaš da je Nefertiti Neck lift za tebe pravi izbor?

Dr Sofija Malbaša se specijalizovala u pomaganju svakom pojedinačnom pacijentu da pronađe plan lečenja koji optimalno odgovara njegovim potrebama i željama kroz raslojavanje od najnaprednijih tehnologija u estetici i funkcionalnoj medicini.

Zakažite konsultacije sa doktorkom da bi pronašli plan baš za Vas.