Lipoliza akcija 20%!!!

lipoliza2

Da li ste znali da je jedan od efikasnijih načina za uklanjanje celulita i masnih naslaga LIPOLIZA? Otkrivamo vam šta ona podrazumeva, čemu se podvrgavate!

Celulit na butinama, na stomaku, na nogama i gde god imate višak sala, sigurno će vas vremenom dovesti do toga da počnete da razmišljate kako da ga se rešite. Posebno onda ako ste pokušali i dijetama i vodom i detoksikacijom i ništa nije uspelo. U tim nekim svojim potragama, sigurno ćete naići na lipolizu kao jedno od efikasnijih i najbržih rešenja protiv celulita koja se nude.

A da li je baš tako? Koliko brzo lipoliza može uništiti celulit? Da li je brža i efikasnija od promena životnih navika koje su dovele do stvaranja celulita?I šta je uopšte?

ŠTA JE LIPOLIZA I KAKO UKLANJA CELULIT?

Sam pojam “lipoliza“, znači topljenje sala odnosno razgradnju masnih naslaga, za razliku od “liposukcije” u kojoj tretman podrazumeva izvlačenje viška masnih naslaga iz tela procesom sukcije ili usisavanja.

Lipoliza je manje invazivan tretman u odnosu sa liposukciju, ali ne možemo se složiti baš da je prijatan. Dakako, s obzirom da nema totalne anestezije, tretman lipolize je i manje opasan. Ipak, podrazumeva da se na masne naslage utiče što iglama kojima se ubrizgavaju aktivni sastojci, što laserom, što ultrazvučnim talasima. One se posle uglavnom ne izvlače iz tela, pa je proces manje bolan i svakako prijatniji.

Sada kad znamo okvirno kako šta je lipoliza, nije teško shvatiti na koji način uklanja celulit. Iako ovaj ružni estetski nedostatak na telu nije nužno vezan za gojaznost i imaju ga i mršavice, moramo priznati da je kod osoba koje imaju višak kilograma on gotovo zagarantovan. Drugim rečima, ako imate salo na nogama, butinama ili na stomaku, u bilo kom obimu, malo je verovatno da će biti savršeno glatko. Uklanjanjem sala i topljenjem odnosno razgradnom masnih naslaga procesom lipolize, nestaje i vaš celulit.

Pripremite se za leto 2017! Mi ćemo Vam pomoći u tome i počastiti sa 20% popusta na lipoliza tretmane!